Milletvekili Bulut'tan teşvik müjdesi!

AK Parti MKYK Üyesi, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 6. bölge teşviklerinin süresinin 2 yıl uzatılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Bakan Varank'a teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekili Bulut'tan teşvik müjdesi!

AK Parti MKYK Üyesi, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 6. bölge teşviklerinin süresinin 2 yıl uzatılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Bulut, “Şehrimize ve iş dünyamıza hayırlı olsun” dedi.

29 Aralık 2021 tarihinde Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı kararı ile Elazığ’ın da içinde bulunduğu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşvikler 31 Aralık 2022 tarihine kadar uzatılmıştı. Ülke ve Elazığ ekonomisi için önemli rol oynayan teşvikler Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre 31 Aralık 2024 tarihine kadar yani 2 yıl daha uzatıldı.

AK Parti MKYK Üyesi, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 6. bölge teşviklerinin süresinin 2 yıl uzatılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Bakan Varank’a teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekili Bulut'tan teşvik müjdesi!

AK Parti MKYK Üyesi, Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklama; “2017 yılında Elazığ 6. bölge teşvikleri kapsamına alınmıştı. Dönem milletvekillerimizin, Ticaret Odası yönetiminin, sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesi ile ilimiz 6. Bölge Teşviklerinden yararlanmaya başlamıştı. Organize Sanayi Bölgemiz bu kapsama alındıktan sonra hızla genişleyerek büyüdü. Yatırımcı sayısı çeşitlenerek arttı. İstihdam edilen kişi sayısı büyük oranlarda arttı. Teşvik süresinin uzatılması için daha önce Cumhurbaşkanımıza bizzatihi talebimizi iletmiştik. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle süre uzatılmıştı. Şimdi bu süre diğer illerle birlikte iki yıllığına uzatıldı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Süre uzatımına destek ve katkılarından dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a teşekkür ediyoruz. Şehrimize ve iş dünyamıza hayırlı olsun” dedi.