MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver: '13 Kasım'dan sonra, görevimi bırakacağım'

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver,13 Kasım'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Elazığ'da gerçekleştireceği miting sonrasında görevini bırakacağını açıkladı. Işıkver, partisinin il genel ve belediye meclisi üyeleri ile muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda konuştu.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver: '13 Kasım'dan sonra, görevimi bırakacağım'

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP’li İl Genel Meclisi, Belediye Meclis üyeleri ve merkez köy muhtarlarıyla bir araya geldi. MHP’nin AK Parti İle oluşturduğu cumhur İttifakının Türkiye’nin bin yıllık ideallerine yaklaştırdığını söyledi.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı 13 Kasım mitinginden sonra il başkanlığı görevini bırakacağını açıkladı.

Başkan Işıkver: “26 Nisan 2018 tarihinden beri yürütmekte olduğum Elazığ İl Başkanlığı görevini, inşallah 13 Kasım’daki büyük mitingden sonra büyüklerimizin de müsaadesi olursa bu görevi önümüzdeki iki seçime Milliyetçi Hareket Partisi’ni taşımak ve kurulacak teşkilatın sisteme angeje olabilmesi adına görevimi bir başka kardeşime devretmiş olacağım. Dolayısıyla 13 Kasım’daki bu etkinlik aynı zamanda benimde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görev süremin son etkinliği olacak.” İfadelerini kullandı.

'13 Kasım'dan Sonra, Görevimi Bırakacağım'

Başkan Işıkver, Elazığ’daki kamu hizmetlerinin eşit dağıtılması için İl Genel Meclisi’nde MHP’nin, ana muhalefet kimliğini temsil ettiğini dile getirdi.

İl Başkanı Işıkver, hem İl Genel Meclisi’nde, hem de Belediye Meclisi’nde ana muhalefet koltuğunu kimseye kaptırmayacaklarını belirterek: “bize bazen özellikle il başkanı nezdinde: “siz neden protest bir dil kullanmıyorsunuz?” diye sorulduğunda bizlerde diyoruz ki, Türkiye’nin çok büyük idealleri var. farklı coğrafyalarda devletimizin güç ve etkisini yani bize tarihin yüklediği o potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye çeviren Cumhur İttifakı’nın önemini en iyi kavrayan, anlayan ve anlatan siyasi partinin il başkanı olarak bir taraftan da diyoruz ki biz Belediye Meclisinde de İl Genel Meclisinde de ana muhalefet koltuğunu başka partilere kaptırmayız.” Dedi.

İl Başkanı Semih Işıkver, İl Genel Meclisi’nde MHP Grubunun sesini yükselttiğinde, bunun Cumhur ittifakı ile ilgili olmadığını da dile getirerek: “kıymetli il genel meclisi üyelerimizin her platformda vurgu yaptığı hak adalet hukuk vs vurgular bizler için çok önemlidir. bütün bunların yanında bende her yerde toplum nezdinde özellikle marjinal sol gruplar tarafından istismar edilmesini istemediğimiz bazı görüntülerin ortaya çıkmasından bizlerde hoşnut olmayız. Ortak bir dil geliştirmek her ne kadar ülkemizin gidişatı için önemliyse Cumhur İttifakına sahip çıkmak, daha müreffeh bir geleceği inşa etme noktasında ülkemiz ve milletimiz için ne kadar kıymetliyse bizim İl Genel ve Belediye meclisinde ilimiz için yapmış olduğumuz hak, hukuk ve adalet arayışımızda bu ölçekte kıymetlidir.” Dedi.