Meryem Kaya MHP'den aday adaylığını açıkladı

Yapılacak olan milletvekili seçimlerinde MHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Meryem Kaya, resmi müracaatını yaptı.

Meryem Kaya MHP'den aday adaylığını açıkladı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Meryem Kaya, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Meryem Kaya MHP'den aday adaylığını açıkladı

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Meryem Kaya, Devlet Bahçeli liderliğinde daha iyi hizmet edebilmek adına aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adayı Meryem Kaya,

“Bu millete hizmet etmenin yollarından biri olarak gördüğüm siyasete bu konuda aynı fikir ve ideallere sahip olduğumu düşündüğüm Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ Milletvekili aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi ve bu davanın her ferdi vatanın bölünmez bütünlüğünün Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiğini muasır medeniyete seviyesine ulaşmanın ve Kızıl Elma menkıbesinin garantisidir. Merhum Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in de ifade ettiği gibi davamızın gerçekleşmesi kendimize dönmez, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vererek geceli gündüzlü çalışmakla mümkündür. Bu dava Türk İslam ülküsüdür. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin de belirttiğini engelleri, zorlukları ancak birlik olursak aşarız diyerek rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun diyerek desteklerini bekliyor teşekkür ediyorum” dedi.

Meryem Kaya MHP'den aday adaylığını açıkladı