İYİ Parti Elazığ'ı unutmadı! TBMM'ye yıkılan okullar için soru önergesi verdi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır Elazığ'da deprem nedeniyle yıkım kararı verilen okullar ile ilgi TBMM'ye soru önergesi verdi. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler hassasiyetinden dolayı Dikbayır'a teşekkür etti.

İYİ Parti Elazığ'ı unutmadı! TBMM'ye yıkılan okullar için soru önergesi verdi

Elazığ’da deprem sonrası yıkım kararı verilen okullarla ilgili İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır TBMM’ye soru önergesi verdi.

Önergede toplamda 24 okulun 2022-2023 eğitim öğretimin başladığı Eylül ayında yıkılma kararının verildiği ve bu kararın neden eğitime başladığı soruldu. Yıkım kararı alırken hangi kriterleri ölçü alındığı ve başka okullarda eğitim alacak öğrencelerin yaşayacağı sıkıntılar yer aldı.

İyi parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler de Milletvekili DikBayır’a hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. Gürgözeler açıklamasında; 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ümit Dikbayır Elazığ'ımızın yaşadığı sıkıntıya hassasiyet göstererek TBMM'ye bir soru önergesi sunmuştur. Kendisiyle yaptığımız görüşme neticesinde Sn. Vekilimiz konunun takipçisi olup şehrimizin sorununu meclisimize taşımıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz sorunların çözümü noktasında çok çalışacağımıza söz veriyoruz. İfadelerini kullandı.