Hürriyet Caddesi'nde korku dolu anlar: İş hanı bacası ekipleri alarma geçirdi!

Kentin en işlek noktalarından biri olan Hürriyet Caddesi'nde bir iş hanının bacasından yükselen yoğun duman, çevredeki vatandaşları sokağa döktü. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yaptıkları detaylı incelemede herhangi bir yangın izine rastlamadı.

Haberin Özeti

  • Elazığ'ın Hürriyet Caddesi'ndeki bir iş hanının bacasından yükselen yoğun duman, çevredeki vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı.
  • İhbar üzerine olay yerine hızla ulaşan Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olası bir yangın şüphesiyle detaylı inceleme başlattı.
  • Ekiplerin yaptığı titiz kontrollerde herhangi bir yangın izine rastlanmazken, durumun bacadan çıkan anlık yoğunlaşma olduğu belirlendi.

Elazığ’ın ticaret kalbinin attığı Hürriyet Caddesi üzerinde yer alan bir iş hanında, gün içerisinde bacadan çıkan dumanlar kısa süreli bir hareketliliğe yol açtı. Çevredeki esnaf ve vatandaşların dumanın yoğunluğunu fark etmesiyle birlikte, bölgede olası bir yangın endişesi baş gösterdi.

Elazığ'da bacadan yükselen yoğun duman korkuttu

Durumun aciliyetine binaen vatandaşlar, vakit kaybetmeden Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine intikal eden itfaiye personeli, güvenlik şeritlerini çekerek hem yayaları bölgeden uzaklaştırdı hem de merdivenli araçla binanın çatısına ulaştı.

Elazığ'da bacadan yükselen yoğun duman korkuttu

Ekiplerin çatı katında ve baca çıkışlarında yaptığı titiz incelemelerde, herhangi bir alev veya közleşme tespit edilmedi. Yapılan kontrollerde, paniğe neden olan durumun bacadan çıkan anlık bir yoğunlaşma olduğu anlaşıldı.

Haberleşme trafiğinin ardından bölgede normale dönüldü. İtfaiye ekipleri, bina sorumlularına gerekli uyarıları yaptıktan sonra kontrol amaçlı bekleyişlerini sonlandırarak istasyona geri döndü. Şehir merkezindeki akış, incelemelerin tamamlanmasıyla birlikte yeniden eski ritmine kavuştu.

Elazığ'da bacadan yükselen yoğun duman korkuttu