Hastane sahibi Op. Dr. Şekerlisoy gözaltına alındı!
Elazığ'da sabah saatlerinde 23 şüphelinin gözaltına alındığı özel sağlık kuruluşlarına yönelik operasyon çerçevesinde Medikal Hospital ve Özel Doğu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy gözaltına alındı.
Haberin Özeti
- • Elazığ'da özel sağlık kuruluşlarına yönelik "evrakta sahtecilik" operasyonunda, aralarında doktor ve hemşirelerin de olduğu 23 şüpheli gözaltına alındı.
- • Operasyon kapsamında Medikal Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy, Kırıkkale'de yakalanarak gözaltına alındı.
- • Medikal Hospital, Eyşan Özgü Bakım Merkezi ve Dünya Diyaliz Merkezi'ne eş zamanlı baskın düzenlenirken, 18 ev ve 3 iş yerinde arama yapıldı.
İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) aktardığı bilgilere göre, Elazığ’da sabah saatlerinde özel sağlık kuruluşlarına yönelik yürütülen operasyon kapsamında 23 şüpheli gözaltına alındı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince “evrakta sahtecilik” suçlamasıyla Medikal Hospital, Eyşan Özgü Bakım Merkezi ve Dünya Diyaliz Merkezi’ne eş zamanlı operasyon düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen baskınlarda, aralarında doktor, hemşire, hastane çalışanı ve bazı kamu personelinin de bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında 18 ev ve 3 iş yerinde detaylı aramalar yapıldığı, çok sayıda belgeye de inceleme amacıyla el konulduğu öğrenildi.
Soruşturma çerçevesinde Medikal Hospital ve Özel Doğu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy’un da Kırıkkale’de ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü ifade edildi.