Hakan Kuzu MHP'den aday adaylığını açıkladı

Yapılacak olan 28. dönem milletvekili seçimlerinde MHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan, Hakan Kuzu, resmi müracaatını yaptı.

Hakan Kuzu MHP'den aday adaylığını açıkladı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Hakan Kuzu, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Hakan Kuzu MHP'den aday adaylığını açıkladı

Aday adaylığını açıklayan MHP Milletvekili Aday Adayı Hakan Kuzu, Milletvekili olduğunda hayata geçireceği projelerden bahsetti.

Aday adayı Hakan Kuzu,

“28. Dönem milletvekili aday adayı olduğumu sizlerin huzurunda ilan etmek istiyorum. Akılcı projelerimizi açıkçası odaklandık. Bu akılcı projelerde daha önce il başkanlığımızın emrinde şimdi kendi bünyelerimizde yaş aralığı 18-65 yaş arasında olan farklı sosyo ekonomik yapılarda bulunan bir istişare heyetimiz mevcut ve bu istişare heyetimizde sağlıktan eğitime, ulaşımdan istihdama bir çok çalışma alanları şuan devam ediyor. Burada bu çalışma ilkesinde tek kıstas var sorun nedir sorun için çözüm önerisi nedir. Bu sorunun çözüm önerisi olmakta üzerimize düşen ne varsa yapmaktan gurur duyacağız. Bizim sıralamamız ne olursa olsun sıralamamız 1 olmasa da bu projelerin hepsini arkadaşlarımızla paylaşıp onların sonuna kadar takipçisi olacağıma huzurlarınızda söz veriyorum” dedi.

Hakan Kuzu MHP'den aday adaylığını açıkladı