Gürsel Erol, Elazığ Milletvekili seçilmesinin ardından mazbatasını aldı!

CHP'nin Elazığ milletvekili seçilen Gürsel Erol, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde elde ettiği zaferin ardından mazbatasını teslim aldı.

Gürsel Erol, Elazığ Milletvekili seçilmesinin ardından mazbatasını aldı!

Gürsel Erol, Elazığ Adliyesi'ne gelerek İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Mazbatasını alan vekil Erol açıklamalarda bulundu.

Gürsel Erol, bu anın siyasi hayatı için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, "Elazığ'ı 28. Dönem'de temsil etmek üzere milletvekili seçildiğim mazbatayı almak için buradayım. Bu mazbatayı bana veren halkımla paylaşacağım. Öğleden sonra, mazbatamızı Gazi Caddesi üzerinde bulunan halkımızla paylaşacağım. Bu mazbatayı hak edecek şekilde hizmet etmek için buradayım. Elazığ halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu mazbata bizim için son derece anlamlı. Hayatımızın en onurlu anlarından birini yaşıyoruz. Bu onuru bize yaşatan Elazığ halkına kalpten, yürekten teşekkür ediyorum. Elazığ için mücadelemiz devam edecek. Ülkemizi ve Elazığ'ı daha iyi bir yere getirme yolunda bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Destek veren ya da vermeyen tüm hemşehrilerimize layık olmanın mücadelesini vereceğiz" şeklinde konuştu.