Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Vekil Erol taksici esnafı ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ'da hizmet veren taksici esnafıyla telefonda konuştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Vekil Erol taksici esnafı ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda CHP İl Başkanı ve İl yönetimi meslek gruplarını ziyaret etmeye devam ediyor. İl yönetiminin bu haftaki durağı Terminal Taksi Durağı oldu. 

TAKSİCİ ESNAFI: ELAZIĞ'IN KALKINMASI İÇİN GÜRSEL EROL GİBİ 3 TANE DAHA VEKİL LAZIM

İl Başkanı Duran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu görüntülü olarak arayarak şoför esnafıyla görüştü. Şoförler yaşadıkları sorunları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a ileterek memnuniyetlerini aktardılar. Taksiciler, Elazığ’ın kalkınması için Gürsel Erol gibi 3 tane daha milletvekilinin olmasını gerektiğini ifade etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Vekil Erol taksici esnafı ile görüştü

KILIÇDAROĞLU: SORUNLARIN ÜSTESİNDEN BİRLİKTE GELECEĞİZ

Ülkede yaşanan sorunların üstesinden birlikte geleceklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “ İnşallah iyi olacak, Elazığ’a, siz Elazığlılara da ve Türkiye’ye hizmet sunuyorsunuz. Aslında siz kontağı kapatsanız Türkiye durur. Dolasıyla yaptığınız iş çok önemli, vatandaşa hizmet ediyorsunuz. Sizin verdiğiniz hizmetler dolayısıyla biz de yürekten teşekkür ederiz. Sizin, Elazığlı kardeşlerimin yaşadığı sorunları Ankaralılar, Eskişehirliler de yaşıyor. Benzer sorunlar var. İnşallah bütün bu sorunların üstesinden birlikte geleceğiz. Bütün Elazığlı kardeşlerimize, hemşerilerimize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.  

VEKİL GÜRSEL EROL: ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM HEP BİRLİKTE ELAZIĞ'I DAHA İYİ NOKTALARA GETİRİRİZ İNŞALLAH

Meslek gruplarına katkı sağlamak için çeşitli ziyaretler yaptıklarını belirten CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol “ Bu hafta TBMM’de Şavaklı ve Beritanlı hemşerilerimizin yayla sorunlarını gündeme getireceğiz. Yayla sezonu başlayınca hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yaylacılık sorunları Türkiye’de öncelikli sorun onları gündeme getireceğiz. Şevket başkanım senin şahsında bütün arkadaşlara saygılarımı iletiyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazan ayının ülkemize, ilimize ve ailemize hayırlar getirmesini diliyorum. Elimizden geldiği kadar böyle meslek gruplarına katkı vermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde partimiz ve biz aynı noktada olur biz de Elazığ’ı daha iyi noktalara getiririz inşallah” diye ifade etti.

TAKSİCİ ESNAFINDAN GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU'NA SELAM

CHP Elazığ İl Bakanı Coşkun Çağlar Duran Sayın Genel Başkanım Ramazan ayı içerisinde yaptığımız esnaf gezileri kapsamında bugün Elâzığ’ın en büyük taksi duraklarından biri olan terminal taksi durağındayız. Yanımızda Oda başkamız, taksi durağı esnafı arkadaşlarımız var, sizlere de selamlarını iletmek istiyorlar” dedi.

BAŞKAN TORAMAN: ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ise ”Sayın Genel başkanım hayırlı günler ve ramazanlar diliyorum. Nasılsınız efendim iyi misiniz? Oda Başkanı olarak 2014 yılından beridir ilimizde hizmet veriyoruz. 559 taksici, 383 toplu taşıma yapan minibüs, 400 öğrenci servisi, 270 tane toplu taşımalı eğitim yapan ve 400 üzerinde kamyoncu esnafımız ile bu şehirde hizmet yapmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimizi de seviyoruz. Ciddi anlamda zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkenin kaderini ve şansını belirleyen temsil ettiğim şoför esnafıdır. İnşallah sonumuz iyi olur diye düşünüyoruz. İl başkanımızı çok seviyoruz. Çok değerli ve sevecen, onun varlığı bize yetiyor. Size de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum sayın Genel Başkanım.” dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Vekil Erol taksici esnafı ile görüştü

ŞOFÖR ESNAFI İLTER: ELAZIĞ'A GÜRSEL EROL GİBİ 3 TANA DAHA LAZIM Kİ BU ELAZIĞ DÜZELSİN

Depremden sonra Elazığ’ın zor günler yaşadığı aktaran Şoför esnafı İlmen Güler,”Sayın başkanım, Elazığ’a Gürsel Erol gibi 3 tane daha lazım ki bu Elazığ düzelsin. Elazığ depremden sonra köy oldu köy. Gürsel Bey’in bu Elazığ’a yaptığını hiç kimse yapmadı ” dedi.