Genel Başkan Erbakan: 'Elazığ'ın partimize en büyük desteği vereceğine eminiz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bingöl'den Malatya'ya giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partililer ve vatandaşlarla buluştu. Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada, 'Elazığ'ın Yeniden Refah Partimize en büyük desteği vereceğine eminiz' dedi.

Genel Başkan Erbakan: 'Elazığ'ın partimize en büyük desteği vereceğine eminiz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bingöl il kongresine katılmak üzere Bingöl’e geldi. Bingöl’de ziyaretlerini tamamlayan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Malatya il kongresine katılmak üzere yola çıktı.

Elazığ’dan geçerken Yazıkonak’ta mola veren Genel Başkan Erbakan partililer ve vatandaşlar ile buluşarak sohbet etti.

'Elazığ'ın Yeniden Refah Partimize en büyük desteği vereceğine eminiz'

ERBAKAN: ELAZIĞ’IN YENİDEN REFAH PARTİMİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİNE EMİNİZ

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan Yazıkonak’ta yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak 4 seneye yakın bir zaman içerisinde 81 il ve 900’den fazla ilçede teşkilatlarımızı tamamladık.

300 bin aşağı yukarı resmi üye 100 bin civarında da elimizdeki ıslak imza formu ile aslında şuan 400 bin seviyesine ulaşmış durumdayız. Hedefimiz 500 bin. Seçimlerden önce inşallah bu 500 bin hedefine ulaşmak için Türkiye genelinde canla başla gayret ediyoruz.

'Elazığ'ın Yeniden Refah Partimize en büyük desteği vereceğine eminiz'

100 bine yakın sandık müşahidimiz bütün illerimizde gençlik teşkilatlarımız ve bununla birlikte binlerce köy mahalle teşkilatımız Türkiye’nin dört bir yanında yeniden büyük Türkiye’nin kurulması yaşanabilir. Türkiye’nin kurulması ve milli görüşün asıl hedefi adil bir dünyanın kurulması için canla başla gayret ediyorlar. Bu çalışmalar kapsamında son birkaç aydan beri her hafta sonu illerimizde kongrelerimizi yapıyoruz. Bizde bu il kongrelerimize katılıyoruz bu hafta sonunda Malatya’mızda, Bingöl’de ve Konya’da il kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Bugün Bingöl’de Cuma namazını müteakip gerçekleştirdik. Yarın da inşallah Malatya’da gerçekleştireceğiz. Pazar günüde Konya’da yapacağız.

'Elazığ'ın Yeniden Refah Partimize en büyük desteği vereceğine eminiz'

Bütün bu il kongreleri bütün il genelinde asıl olarak 6 Kasım Pazar günü Ankara arena spor salonunda gerçekleştireceğimiz ikinci olağan büyük kongremizin hazırlığı olarak yapılan il kongreleridir. İnşallah bu vesile ile bütün vatandaşlarımızı tüm Elazığlıları 6 Kasım'da Ankara Arena'da tarihe tanıklık etmeye davet ediyorum.

'Elazığ'ın Yeniden Refah Partimize en büyük desteği vereceğine eminiz'

Elazığ Merhum liderimiz Erbakan hocamızın ifadesi ile hünkar mahfili (Padişahların ibadeti için oluşturulmuş, özel mekânlardır). Bizim içinde Yeniden Refah Partisi içinde aynısı geçerli. Çok özel bir yeri vardı.

Büyük kongremizde Elazığ’dan en büyük katılımın olacağını ve hemen arkasından yapılacak olan 2023 seçimlerinde de Elazığ’ın Yeniden Refah Partimize en büyük desteği vereceğine eminiz. Buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.