Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığına Alperan Namlı getirildi.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Elazığ Şube Başkanlığı görevinde bulunan Harun Ateş, görevini yeni başkan Alperen Namlı’ya devretti.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi

NAMLI: “AMACIMIZ BİRÇOK ALANDA ŞEHRİMİZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK”

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Alperen Namlı, amaçlarının şehirde yeni iş olanakları yaratmak olduğunu söyledi. Namlı, “Biz genç iş insanları olarak tek gayemiz şehrimizde ticarette önemli yeri bulunan madenlerimiz, alabalık tesislerimiz, yemeklerimiz, turizmimiz ve bunun gibi birçok alanda şehrimizi hak ettiği yere taşımak ve yeni iş olanakları yaratmaktır. Bununla beraber şehrimizdeki istihdam olanaklarına yeni yeni alanlar kazandırmak istiyoruz. Genç iş insanları hiç şüphesiz şehrin ticari hayatına daha heyecanlı bir yön ast ediyor. Onlar arasındaki iş birliği şehrimizin ticari hayatını kısa zamanda daha ileri alacak ve daha zenginleştirecektir” dedi.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi

ATEŞ: “YÖNETİM KURULUNA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Eski Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Harun Ateş’te görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Ateş, “Bu süre zarfında beni yalnız bırakmayan çok kıymetli yönetim kurulumuza ve il yönetimimize teşekkür ediyorum. Görevi devralan Alperen Namlı kardeşimize ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi

YILMAZ: “HER DAİM GENÇ ASRİAD’IN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Elazığ ASRİAD İl Başkanı Abdulkerim Yılmaz, gençlere yatırım yapmanın önemine değinerek her iki başkana teşekkür etti. Yılmaz, “Gençlere yatırım geleceğe yatırım düşüncesi içerisinde olan ASRİAD Sivil Toplum Kuruluşu içerisinde gençlere yer vermekte ver aktif olarak çalışımlarına katılımlarını sağlamaktadır. Bizler ASRİAD olarak her zaman her daim genç ASRİAD’ın destekçisi olacağız” dedi.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi

GÜLEÇ: “BÜTÜN SEKTÖRLERDE GENÇ ASRİAD YÖNETİM KURULU OLARAK VARIZ”

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Genç ASRİAD Genel Başkanı Mustafa İnan Güleç’te gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Güleç, “Bir yandan teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilatlandığımız illere gittiğimiz yerlerde kesinlikle İl Tarım Müdürlüklerini, Ticaret Odalarını, Sanayi Tesislerini ziyaret ediyoruz. Oradaki kardeşlerimizi desteklemek adına bu mecralardan, devlet büyüklerimizden ve ticaret odalarından tam destek talep ediyoruz. Genç ASRİAD’ın masasında oturuyorsanız ticaretin gerçeğini çok daha iyi ve hızlı şekilde yetiştirme şansınız olur. Biz bugün genel merkezde 35 tane yönetim kurulu üyesiyiz 50 tane sektörde varız. Enerjide, akaryakıtta, inşaatta, tarımda, balıkçılıkta varız. Aklına gelmeyecekler dahil bütün sektörlerde Genç ASRİAD yönetim kurulu olarak varız. Sağlıkta varız onun dışında şubelerimizle bunu detaylı şekilde konuşacağız. Şubelerimiz yeni bir yatırım yaptığı zaman genel merkezine soracak bu konuda bize yardımcı olacak biri var mı diyecek biz de bu yardımları şubelerimize desteklerimizi vereceğiz. Ben tekrardan hayırlı olsun diyorum” dedi.

Genç ASRİAD Elazığ Şube Başkanlığı'nda görev değişimi