Gakgo Akkoyun'dan örnek karar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürütürken Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan Elazığlı hemşehrimiz Vali Tuncay Akkoyun görev yaptığı Karaman'da örnek bir karara imza attı.

Gakgo Akkoyun'dan örnek karar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten, Elazığ sevdalısı hemşehrimiz Tuncay Akkoyun Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanmıştı. Göreve başladığı Karaman ilinde de kısa sürede yapmış olduğu çalışmalarla halkın sevgisini kazanan Elazığlı hemşehrimiz Tuncay Akkoyun, herkesimin takdirini kazanacak bir karara imza attı. Vali Akkoyun 2 makam aracının birini satarak parasıyla vatandaşa hizmette harcayacak.

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, Karaman Valisi Elazığlı Tuncay Akkoyun’un 2 makam aracının birini satarak parasıyla vatandaşa hizmette kullanacaklarını belirtti.

Eyüp Çayır yaptığı açıklamada; “ Sayın Valimiz Tuncay Akkoyun bey gerçekten Karaman için fedakarca çalışmaktadır. Bize 2 makam aracının olduğunu ve birinin gereksiz olduğunu söyledi. Yaklaşık 650 bin TL değerinde ki Mercedes markalı aracının satılmasını ve buradan gelecek parayla vatandaşa hizmette harcanmasını söyledi. Diğer araç arıza yaptığında araçsız kalacağını belirtmemize rağmen "Devletimizin Allah’ın izniyle hizmet yapacak gücü var ama önemli olan bizler tasarruflu olmalıyız" dedi. Bizde Vali beyin emri üzerine aracın satışını yapacağız. Yaklaşık değeri 650 Tl civarındadır” dedi.