Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Artvin Hopaspor maçı hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
Şehir genelinde etkili olan yoğun kar yağışından dolayı Elazığspor, Artvin Hopaspor maçı hazırlıklarına şehirde faaliyet gösteren bir halı sahada devam ediyor.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Elazığspor'un kurucularından 95 yaşındaki İhsan Uğur, son yolculuğuna uğurlandı.
Elazığspor, Antalya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Ağrı 1970 Spor'a 2-1 yenildi.
Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, 'Transfer tahtası için eski teknik direktörler ve futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor ama ümidimiz gün geçtikçe azalıyor' dedi.
Elazığspor ara dönem hazırlıklarının Elazığ etabını tek antrenmanla sürdürdü.
Elazığspor başkanlığına ikinci kez seçilen Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.
TFF 3. Lig 1. Grup'un 17. haftasında Fatsa Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Elazığspor, kara yoluyla Ordu'ya gitti.
Elazığspor, Fatsa Belediyespor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti.
Elazığspor'da Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu Olağan Genel Kurul kararı aldı.
TFF 3. Lig 1. Grup'un 14. haftasında Elazığspor, sahasında Belediye Kütahyaspor'la 2-2 berabere kaldı.
Elazığspor, Belediye Kütahyaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.
Elazığspor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti.
Göreve geldiği günden itibaren futbolcuların alacaklarını büyük titizlikle ödemeye çalışan Başkan Serkan Çayır, Bordo-Beyazlı futbolcuların maç başı alacaklarını, peşinatlarını ve aylıklarını da ödedi.
Elazığspor, Hendekspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti.
Geçtiğimiz cuma günü yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Elazığspor'un genç kanat oyuncusu İzzet Topatar, affedildi.
Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 12. haftasında evinde oynayacağı Hendekspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
5 haftada kazandığı 10 puanla 10. sıraya kadar yükselen Elazığspor, üst üste aldığı mağlubiyetlerle yeniden küme düşme hattına geriledi.
Elazığspor'da, F. Erbaaspor karşılaşması öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
TFF 3. Lig 1. Grup'un 6. Haftası'nda Elazığspor, ilk yarısını 1-1'lik eşitlikle tamamladığı maçta 1954 Kelkit Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu.
Elazığspor'un sahasında Karaman Belediyespor'u 2-0 yendiği maçta tribünlere giremeyen taraftarlar maçı stat çevresindeki inşaatlardan takip etti.
Temsilcimiz Elazığspor deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaştı. Karşılaşma Osmaniyespor 4 – 0 Elazığspor şeklinde sona erdi.
Elazığspor'da Kenan Kamaç'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Cafer Aydın getiriliyor.
Başkent Gözgözler Akademi FK'ya deplasmanda 2-0 yenilen Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un ikinci haftası sonunda puanla tanışamayan tek takım oldu.
Elazığspor, Bergama Belediyespor maçındaki saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat eylemlerinden ötürü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
Elazığspor'dan alacaklarını gerekçe göstererek yollarını ayıran Fırat Sefa Öncü, TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Ofspor'la anlaşmaya vardı.
Elazığspor, son 11 yıl içinde sezon açılışlarına kötü başlama geleneğini bu sezonda bozmadı ve ilk maçında Bergama Belediyespor'a 2-1'lik skorla yenildi.
Elazığspor, ilk hafta maçında konuk ettiği ligin iddialı takımı Bergama Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.
Elazığspor'da, Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın yapılacak olan antrenmanla başlanacak.
Elazığspor haber: Adeta kapanma noktasına gelen Elazığspor’dan giden gidene… Genç futbolcu Selim Enes Özeren de alacaklarına karşılık bonservisini alarak bordo beyazlı kulüpten ayrıldı.