Elazığspor 'final' maçı için Kastamonu'da

Çarşamba günü deplasmanda Kastamonuspor'la ligde kalma yolunda 'final' maçına çıkacak olan Elazığspor, tarifeli uçakla önce Ankara'ya, oradan da karayoluyla Kastamonu'ya geçti.

Elazığspor 'final' maçı için Kastamonu'da

Elazığspor’da final niteliğindeki Kastamonuspor maçı için geriye sayım başlarken, bordo beyazlı kafile maçın oynanacağı Kastamonu’ya geçti.

Sabah 06:25 uçağıyla Ankara’ya giden Elazığspor kafilesi, buradan da kiralanan özel otobüsle maçın oynanacağı Kastamonu’ya geçti.

Yeni Teknik Direktör Cafer Aydın'ın da yer aldığı kafilede antrenör olarak Elazığspor altyapı koordinatörü Kenan Kamaç da yer alırken, Kastamonuspor maçı kadrosunda; Ali Karataş, Okan Aytekin, M.Umut Akbulut, Cengizhan Akgün, Hebat Alan, Ömer Faruk Aydemir, Cihan Aslan, Cihan Canpolat, Eren Çinkılınç, Kadir Bekmezci, İzzet Topatar, Muhammed Düzgüner, Hasan Ekici, Fırat Ergün, Fırat Sefa Öncü, Selim Enes Özeren Gökhan Ekmen, Yiğitcan Erdoğan, Ahmet Burak Solakel, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Kadir Taşoğlu yer aldı.

Etimesgut Belediyespor maçında aldığı ihtarla cezalı duruma düşen Muhammed İldiz Kastamonuspor maçı kafilesinde yer almazken, temsilcimizde Yiğitcan Erdoğan, Eren Çinkılınç, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Selim Enes Özeren ise zorlu maça sarı kart sınırında çıkacaklar.