Elazığ TSO'da Güvenli Hizmet Devam Ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası TSE tarafından verilen covid-19 güvenli hizmet belgesini ikinci defa aldı.

Elazığ TSO'da Güvenli Hizmet Devam Ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Covid-19 ile mücadele sürecinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Covid-19’un bulaşmasını ve yayılmasını engelleyecek tedbirleri hayata geçiren kuruluşlara verilen Covid-19 Güvenli Hizmet belgesini ikinci kez aldı.

ELAZIĞ TSO’DA TSE DENETİMİ TAMAMLANDI

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Covid-19 salgınından Oda üyeleri, ziyaretçiler ve çalışanları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için 2020 yılından bu yana hizmet binasında alınan tedbirlerin taviz verilmeden sürdürüldüğünü belirtti.

ARSLAN: ODAMIZDA UYGULANAN TEDBİRLERE UYARAK DESTEK VERMİŞLERDİR

TSE Uzmanlarınca yapılan bir günlük tetkik sürecinde Covid-19 tedbirlerinin devam ettiği ve sürecin iyileştirilerek sürdürülebilir kılındığının tespit edildiğini belirten Başkan Arslan, “Odamız Genel Sekreterliği gözetiminde Kalite Yönetim Birimimiz ve diğer profesyonellerimiz tarafından profesyonelce kurulan ve yönetilen süreç bir kez daha TSE tarafından tescillenmiştir. Odamızdan hizmet alan üyelerimiz ve paydaşlarımız da Odamızda uygulanan tedbirlere uyarak destek vermişlerdir. Ben her birine ayrı ayrı teşekkür ederken, Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin bir kez daha yenilenmesini sağlayan tüm çalışanlarımızı ve emek veren profesyonellerimizi kutluyorum” dedi.