- Haberler
- Ekonomi
- Elazığ Ticaret Fuarı'nda büyük final: Şanslı ziyaretçiler akıllı telefonlarına kavuştu
Elazığ Ticaret Fuarı'nda büyük final: Şanslı ziyaretçiler akıllı telefonlarına kavuştu
Elazığ'da Şubat ayı başında ticaretin nabzını tutan Genel Elazığ Ticaret Fuarı, bu kez hediye heyecanıyla gündemde. Fuar süresince yapılan çekilişin talihlileri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törenle akıllı telefonlarını teslim aldı.
Şehir ekonomisine üç gün boyunca can suyu olan, stantlardaki hareketliliğiyle esnafın yüzünü güldüren Genel Elazığ Ticaret Fuarı’nın yankıları sürüyor. 6-8 Şubat tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açan organizasyonun ardından, merakla beklenen çekiliş sonuçları resmiyete döküldü. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) öncülüğünde gerçekleştirilen törende, fuarın en şanslı üç ismi akıllı telefon ödüllerini başkanlık makamında teslim aldı.
Abdullah Ekrem, Mücahit Kaya ve Ahmet Kurt, fuar ziyaretleri sırasında katıldıkları çekilişle hediyeye hak kazanan isimler oldu. Şehir dışında olması nedeniyle törene katılamayan Ahmet Kurt’un ödülü, vekili aracılığıyla takdim edildi. Kazananların mutluluğu gözlerinden okunurken, hediyeler bizzat ETSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan tarafından verildi.
Başkan İdris Alan: "Beklentilerimizin Üzerinde Bir İlgi Gördük"
Tören sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan İdris Alan, Elazığ halkının fuara sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehrin ticari potansiyelini artırmak için bu tür organizasyonların kritik önemde olduğunu vurgulayan Alan, yaklaşan mübarek Ramazan ayı için de birlik mesajı verdi.
Başkan Alan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Şehrimizin ticaretine ve sosyal hayatına renk katan fuarımız, halkımızın yoğun ilgisiyle beklentilerimizin üzerine çıktı. Bugün de bu organizasyonun güzel bir hatırası olarak talihlilerimize hediyelerini takdim ettik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan ayının şehrimize ve ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum."
Vatandaş Memnun, Esnaf Umutlu
Fuarın ardından yapılan çekilişle telefonunu teslim alan talihlilerden Mücahit Kaya, "Fuara sadece gezmek ve yerel firmalarımıza destek olmak için gitmiştim, telefon çıkması benim için güzel bir sürpriz oldu," diyerek memnuniyetini paylaştı. Çevredeki esnaf ise organizasyonun şehirdeki durağanlığı dağıttığını, benzer etkinliklerin yıl geneline yayılmasının Elazığ ticareti için altın değerinde olduğunu belirtiyor.
Ticaret hacmi ve sosyal etkileşim açısından kente değer katan fuar, hediyelerin teslim edilmesiyle birlikte 2026 yılı defterini başarıyla kapatmış oldu. Gözler şimdi, oda yönetiminin yılın geri kalanı için planladığı yeni ticari hamlelere çevrildi.
