Elazığ Sınav Kurs Merkezinde 'Kamp Vakti'

Koca bir dönemi geride bırakan Elazığ Sınav Kurs Merkezi öğretmen ve öğrencileri, dönemi sonlandırmadan önce yoğun bir tempoyla kampa giriyor.

Elazığ Sınav Kurs Merkezinde 'Kamp Vakti'

Yoğun bir dönemi yapmış oldukları sosyal etkinlikler ve başarılı eğitim çalışmalarıyla geride bırakan Elazığ Sınav Kurs Merkezi öğretmen ve öğrencileriyle dönemi sonlandırmadan önce yoğun bir tempoyla kampa giriyor.

Elazığ Sınav Kurs Merkezinde 'Kamp Vakti'

Sınav Kurs Merkezi rehberlik koordinatörü Merve Çaya, "Öğrencilerin hem akademik hem psikolojik durumlarına katkıda bulunabilmek, motivasyon desteği sağlamak, her zaman en asli görevimiz oldu. Yoğun bir dönemi geride bırakırken daha güzel günleri karşılayabilmek ve katkıda bulunmak adına 21 Ocak Cumartesi günü itibariyle başlayacak olan kamp programımız tekrar dersleri, bire bir soru çözümleri, telafi programları, koçluk programı, deneme sınavları, zorunlu gece etüdleri ve son olarak 27 Ocak Cuma günü yapılacak sosyal etkinlikle son bulacaktır. Her zaman bir adım önde olmayı ve öğrencilerimize ayrıcalıklarını ve özel olduklarını hissettirmeyi kendimize görev bildik. Onları çok sevdiğimizi ve her zaman yanlarında olduğumuzu unutmasınlar." İfadelerini kullandı.