Elazığ'ın Perilerinden Avrupa'da Resital!

Saat 20.00'da Sportovní Hala Vodova Stadyumu'nda temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdaresi ev sahibi Çekya'nın temsilcisi KP Brno'yu da 73-61 mağlup ederek gruptan lider olarak çıkarak bir üst tura yükseldi.

Elazığ'ın Perilerinden Avrupa'da Resital!

Çekya’nın Brno kentinde oynanan EurpoCup maçlarının üçüncüsünde Saat 20.00’da Sportovní Hala Vodova Stadyumu’nda karşılaştığı ev sahibi Brno takımını da 73-61 mağlup eden Birevim Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı grubu 3’te 3 galibiyet ile tamamlayarak bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın birinci Çeyreğinde 19-16 üstünlük ile geçen temsilcimiz ikinci çeyreği de 14-7 ile geçerek ilk yarıyı 33-23 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe de hızlı başlayan temsilcimiz İl Özel İdaresi takımı bu çeyreği de 20-17 ile geçerek skoru 53-40 yaptı. Müsabakanın dördüncü periyodunda skoru korumak için savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan temsilcimiz son periyodu 21-20 kaybetmesine rağmen karşılaşmadan 73-61’lik skor ile üstün ayrılarak EuroCup Women müsabakalarını 3 galibiyet ile tamamlayıp bir üst tura yükselme başarısını gösterdi.

Temsilcimiz Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı 23 Ocak’ta sona erecek olan EuroCup maçlarının ardından bir gün daha Brno şehrinde kalacak olan kafile, 24 Ocak’ta Prag’dan Adana’ya uçarak 27 Ocak’ta deplasmanda oynayacağı Adana Basketbol maçını oynadıktan sonra ilimize dönecek. Elazığ Online Elektronik Medya Yayıncılık olarak Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nı Avrupa Kupaları’nda göstermiş olduğu başarısından dolayı tebrik ediyor, diğer tur maçlarında da başarılar diliyoruz.

Ayrıca karşılaşmanın ardından Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı Çek Cumhuriyeti'nde Elazığ oyun havası çalarak kutlama yaptılar.