Elazığ İl Özel İdaresi'nden ulaşıma anında çözüm!

Elazığ İl Özel İdaresi Maden ilçesinde yıllardır ulaşımda zorluk yaşayan vatandaşların sorununu köprü yaparak çözüme kavuşturdu.

Elazığ İl Özel İdaresi'nden ulaşıma anında çözüm!

Maden ilçesi Yenimahalle Mezrasına gitmek durumunda olan vatandaşların yıllardır araç trafiğini Seyhan çay içerisinden, yaya trafiği demir köprü üzerinden zor koşullarda yaptıkları ulaşım sorunu köprü ile daha kolay ve güvenli hale geldi.

Elazığ İl Özel İdaresi'nden ulaşıma anında çözüm!

Seyhan Çayı üzerinde yapılan köprü 20 metre açıklıklı, 7 metre genişlikle Kirişli Betonarme köprü olarak inşa edildi.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada Elazığ genelinde vatandaşların daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için planlamalar dahilinde yoğun bir şekilde çalışıldığı ifade edilerek; “Elazığ İl Özel İdaresi şehir genelinde hizmet ağı içerisinde ki tüm yerleşim birimlerine halkımızın rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayacak çalışmalar öncelikli ve aralıksız bir şekilde devam ettirmekteyiz. Bu kapsamda yeni yol açma, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarıyla birlikte köprü yapımı çalışmaları da devam ediyor. Maden ilçesi Naldöken Köyü Yenimahalle Mezrasına gitmekte olan vatandaşlarımızın zor koşullarda gerçekleştirdikleri ulaşım yeni yapılan köprü ile daha rahat ve güvenli hale geldi” denildi.