'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Üniversite ve Çatalçeşme Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

Seçim Bölgesi Elazığ’daki ziyaretlerini sürdüren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bu kez Üniversite ve Çatalçeşme Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

İl durağı Üniversite Mahallesi olan Erol’a, CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

“GAZİ CADDESİ’NİN BİR SOKAĞINDA SİZ YÜRÜYÜN BİR SOKAĞINDA BEN YÜRÜYEYİM BAKALIM BU HALK NE DİYECEK”

41 yıl aradan sonra Elazığ Milletvekili olarak seçildiğini anımsatan Gürsel Erol, milletin vekili olduğu vurgusu yaptı. Erol, “Beni tanısalar da tanımasalar da ben milletin vekili olarak Elazığ Cumhurbaşkanlığında yer aldım. Bürokratik toplantılar, değerlendirmeler, görüşmeler oluyor 4 milletvekili, peki bu şehir de 4 milletvekili mi var bu şehirde 5. Milletvekili olarak ben mi varım gelin Gazi Caddesine çıkalım, Gazi Caddesinin bir sokağında siz yürüyün bir sokağında ben yürüyeyim bakalım bu halk ne diyecek” dedi.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

“ELAZIĞ’I YENİDEN DOĞU'NUN PARİS'İ YAPACAĞIZ”

Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı; Millet ittifakının da iktidara gelmesiyle, Elazığ’ı yeniden doğunun Paris’i yapacaklarını söyledi. Erol, “Elazığ’ın tarımdaki olanağını, tarımdaki potansiyelini biliyor, madencilikteki yer altı zenginliklerimizi biliyor, turizmdeki potansiyelimi biliyor burada yapılan kamu yatırımlarının yanlışlığını biliyor gidin dedi Elazığ’daki sorunları tespit edin ben 20 Eylülde Elazığ’a 132 milletvekiliyle geleceğim Elazığ’ı pilot il ilan edeceğim ve Cumhurbaşkanı olduğumda Elazığ’ı Türkiye’nin eskiden olduğu gibi Paris’i yapacağım” şeklinde konuştu.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

“KİME İNANIYORSANIZ OYUNUZU ONA VERİN”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapılacak olan seçimlerde oy kullanırken vatandaşa: “kime inanıyorsanız ona oy verin”  çağrısında bulundu. Erol, “Keşke dememek için ve AK Parti’nin bu şımarık siyasetine, bu halkı tanımaz siyasetine, bu fakir fukarayı mağdur eden siyasetine dur demeniz için bu seçimde AK Parti’ye bir ders verin. AK Parti’ye ders vermek için bunu bütün samimiyetimle söylüyorum bana da oy verin gidin sandığa elinizi vicdanınıza koyun deyin ki bu adam bu şehir için daha iyi olur deyin belki İYİ Partisi’nden belki DEVA Partisi’nden belki Saadet Partisi’nden belki Gelecek Partisi’nden daha iyi adaylar çıkar, daha yetenekli, daha kendi sorunlarına hakim, daha iş çözebilen arkadaşlarımız da çıkabilir ama kime inanıyorsanız oyunuzu ona verin. Ona verin ki bir daha keşke lafını kendi kendinize kullanmayın. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olunca bu Elazığ’a neler yapacak. Biz bu şehrin kaderini nasıl değişeceğiz, fakir fukaraya nasıl el atacağız bir deneyin bizi de deneyin. Benim milletvekilliğimden rahatsız olan varsa, benim milletvekili seçildiğim günden bugüne oy versin vermesin insanlar bizden rahatsızsa bize oy vermeyin ama bizden memnunsanız bize bir şans verin. Bize bir şans verin ki biz sizin çocuklarınızın geleceğini düşünelim, biz sizin çocuklarınıza gelecek sunalım, şans verin ki bu ülkeyi yönetelim. Önümüzdeki seçimde Allah’ınızı severseniz bir daha oy kullanırken şu AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına bir ders verin. Deyin ki, ey AK Partililer ey Cumhur İttifakı artık bana yalan söyleme devrin geçti kardeşim önce ben seninle sandıkta hesaplaşayım sen de kendine çeki düzen ver bu şımarıklığını üzerinden at bir dahaki seçimde gel bakalım düzelmişsen bende tekrar oy veririm” ifadelerini kullandı.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

“GÖRDÜĞÜNÜZ YANLIŞLIKLARI BİZ DE OLSAK SÖYLEYİN”

Gürsel Erol, CHP Ekonomi masası heyetinin Elazığ kapalı çarşı ziyaretinde yaşlı bir teyzenin kendilerini eleştirmesine de değindi. Erol, “Bir yaşlı teyzemiz bizim milletvekillerimize sitem etti, hakaret etmedi eleştirdi. Sitem etti hakkıdır. Herkes herkesi eleştirebilir. Ben teyzemizin kocası hastanede rahatsızmış gittim ziyaret ettim dedim ki seni kutlamaya geldim işte böyle cesur olun, yürekli olun, korkmayın. Gördüğünüz yanlışlıkları biz de olsak söyleyin. Bizde sizi dinleyeceğiz ki sizin bizim uyarılarınızdan ders çıkaracağız bir daha hata yapmayacağız” dedi.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

“SİZİN KARŞINIZDA AK PARTİ’DEN YETİŞMİŞ BİR MİLLETVEKİLİ YOK”

Erol, iktidarı da eleştirdi. Erol, “Bizim söylediğimiz sorunlarla ilgili çözümü sen üret veya belki siz yanlış söylüyorsunuz ben bunu zaten yapmıştım de ben sana eyvallahım. Ama ucuz siyaset yaparak benim karşıma çıkmayın. Sizin karşınızda AK Parti’den yetişmiş bir milletvekili yok AK Parti kültürüyle yetişmiş bir milletvekili yok. Sizin karşınızda Cumhuriyetin kurulduğu dönemde istiklal savaşının verildiği dönemde büyük dedesi Atatürk’e silah arkadaşlığı yapmış Diyap Ağa var” ifadelerini kullandı.

'Elazığ'ı yeniden Doğu'nun Paris'i yapacağız'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Üniversite Mahallesi’nin ardından Çatalçeşme Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.