'Elazığ'daki siyaset tablosu değişecek'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Ekonomi Masası'nın Elazığ ziyareti kapsamında Elazığ'da sivil toplum kuruluşları ve ekonomi dünyasının bir araya geldiği toplantıda açıklamalarda bulundu.

'Elazığ'daki siyaset tablosu değişecek'

CHP Elazığ Milletvekili Erol, Elazığ’da eskiden CHP’nin şansı olmadığı gibi bir algı yaratıldığını dile getirilerek, “Gönülden insanlara dokunduğunuz, onların sorunlarıyla iç içe yaşadığınız zaman ne sizin partinize ne de etnik kimliğinize göre değerlendirme yapmazlar” dedi.

“KAYNAKLAR YANLIŞ KULLANILDI”

Erol, Elazığ’da CHP’nin yurttaşlara dokunduğunu ifade ederek: “Elazığ depreminde yurttaşlar için yaptıklarını anlattı. Erol, “Devlet buraya inanılmaz kaynak aktardı. 25 bin konut yapıldı. Ama hak sahibi olan vatandaşlarımızı dinlemek yerine Ankara’da yapılan planlamalarla deprem konutlarımız yaşam değil barınma alanı olarak, yani Elazığ tabiriyle kümes gibi evler yapıldı. Kaynağın yanlış kullanılmasından kaynaklı Elazığ sorunlarıyla beraber bırakıldı” şeklinde konuştu.

'Elazığ'daki siyaset tablosu değişecek'

“ELAZIĞ’DAKİ SİYASET TABLOSU DEĞİŞECEK”

Erol, CHP’nin önümüzdeki dönemde iddialarının büyük olduğunu dile getirerek, “İddiamız karşıtlık ve gerilim üzerinden siyaset izlemek değil. İddiamız hizmet endeksli, hizmetle farklılık yaratarak Elazığ’a hizmeti getirmek” dedi. Erol, önümüzdeki dönem Elazığ Belediye Başkanının CHP’nden seçilmesini konuşabileceklerini ifade ederek, “Elazığ dışarıdan görenler Elazığ’ı sağın kalesi olarak bilirler. Halbuki Elazığ’a umut verdiğinizde bu seçimde yaşayacağız ve göreceğiz, Elazığ’da CHP hizmet endeksli siyaset anlayışı ile sayın Genel Başkanımız Elazığ’a gelerek, Elazığ’ı kalkınmada pilot il ilan ettiğinde, Elazığ’daki siyaset tablosu değişecek” dedi.