Devlet Bahçeli'nin adı 'hatıra ormanında' yaşatılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin adının Sürsürü Mahallesi'nde bir hatıra ormanına verilmesinden dolayı Elazığ Belediye Meclisi'ne teşekkür etti.

Devlet Bahçeli'nin adı 'hatıra ormanında' yaşatılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, yaptığı açıklamada; 'Elazığ Belediye Meclisinin 09/05/2022 tarihli yapılan toplantısında ilimiz Sürsürü Mahallesi ada:4534, parsel:21 numaralı taşınmazın şehir imar planında ağaçlandırma alanında kaldığı, söz konusu alanın hemşehrilerimizin istifadesine sunulması ve ilimize yeni bir yeşil alan kazandırılması kararlaştırılmıştır.

Bu doğrultuda MHP Belediye Meclis Grubumuzun isim tespit komisyonuna vermiş olduğu dilekçe ile Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin isminin bu alanda yaşatılması adına 'Dr.Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı' olarak tahsis edilmesi hususunda bir önerge verilmiş, Ak Partili ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin oy birliği ile karar verilmiştir.

Bu karar bizim için çok müstesna bir yere sahip olup takdire şayandır. Bu yaklaşım ile bizleri onurlandıran ve bize bu gururu yaşatan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Grubumuza, Ak Partili Belediye Meclis Üyelerine ve Değerli Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğlu'na ayrıca emeği geçen herkese şahsım ve teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.