CHP'li Özel: Gürsel Erol'a sahip çıkan Elazığlılara teşekkür ederim

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Elazığlılara Milletvekili Gürsel Erol'a sahip çıktıkları için teşekkür etti. Tunceli'ye gitmek üzere Elâzığ'a gelen Özel, iktidara geldiklerinde Elâzığ'a bütün hizmetleri yapacaklarını söyledi.

CHP'li Özel: Gürsel Erol'a sahip çıkan Elazığlılara teşekkür ederim

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, beraberindeki heyet ile CHP Milletvekili Kamer Genç’in vefatının yıl dönümü nedeniyle Tunceli’ye gitmek üzere Elazığ’a geldi.

Elazığ’da CHP İl Binasında teşkilat mensupları ile bir araya gelen Özgür Özel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Özel, iktidara gelmeleri halinde Elazığ’a bütün hizmetleri yapacaklarını söyledi. Özel, “CHP’nin önümüzdeki seçimlerden sonra iktidarda yer aldığı Millet İttifakı ile birlikte Türkiye’yi yönettiği dönemde Elazığ’a hak ettiği ve gecikmiş bütün hizmetleri bugünkünün çok daha fevkinde yatırımların yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Elazığ’ın hakkettiklerini önümüzdeki işte yarın yapılsa razı olduğumuz en geç 2023’ün haziranında gelecek sandıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak Elazığ’a kazandıracağız.” İfadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, tedavisi devam eden Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’ a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Özel, Elazığlılar’a da Gürsel Erol’a sahip çıktığı için teşekkür ederek; “Gürsel bey sağlığına kavuştu bundan da çok memnuniyet duyuyoruz. Kendisini yakından takip ediyoruz ve en kısa sürede hem grubumuza hem de Elâzığ’da sahadaki yoğun çalışmalarını sürdürecek. Bir teşekkür borcumuz var oda Elazığ’a olan borcumuz. Gürsel Erol CHP milletvekili ama Elâzığ’dan partimizi aşan bütün Elazığ’ın birlikte sahip çıktığı sağlığı ile ilgilendiği hepimizi memnun eden bir süreç oldu. Bir kez daha hem Elâzığ’dan şifa bekleyen bütün hastalara şifa bekliyoruz hem de bundan sonraki süreçte de milletvekilimize önümüzdeki dönemlerde Elâzığ’a çok güzel hizmetler yapacağı günleri umut ediyoruz.” Dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, partilerinin Elazığ’a önem verdiğini söyleyerek; “Elazığ bizim önem verdiğimiz illerimizden birisi. Bu vesileyle milletvekilimiz Gürsel Erol’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum. Başarılı bir ameliyat ile tekrar sağlığına kavuştu.  Elazığlıların dualarından dolayı da Elazığlılara teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP'li Özel: Gürsel Erol'a sahip çıkan Elazığlılara teşekkür ederim