'Bayramımız kutlu olsun'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlayarak, 'Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günlerdir' dedi.

'Bayramımız kutlu olsun'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yayınladığı Ramazan Bayramı kutlama mesajında, “Son iki Ramazan ayımız ve Ramazan Bayramımızı COVİD-19 sürecinde buruk bir şekilde idrak ettik. Çok şükür bu günler geride kalmış ve gönül gönüle bu bayramda, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde kucaklaşacağız. 

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günlerdir. Ramazan Ayı'nın maneviyatını doyasıya tattık ve Bayram coşkusunu da hep birlikte yaşayacağız.

Ben bu vesileyle; tüm halkımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.