Başkan Serkan Çayır yüzleri güldürdü

Göreve geldiği günden itibaren futbolcuların alacaklarını büyük titizlikle ödemeye çalışan Başkan Serkan Çayır, Bordo-Beyazlı futbolcuların maç başı alacaklarını, peşinatlarını ve aylıklarını da ödedi.

Başkan Serkan Çayır yüzleri güldürdü

Elazığspor’da göreve başladıktan sonra girişimleriyle futbolcu alacaklarının bir bölümünü ve maç primlerinin tamamını ödeyen Başkan Serkan Çayır, bugün de Bordo-Beyazlı Oyuncuların maç başı alacaklarını, aylıklarını ve peşinatlarını ödeyerek yüzleri güldürdü.

TFF 3.Lig 1.Grubun 13. Haftası'nda deplasmanda Lider Batman Petrolspor'un konuğu olacak Elazığspor'da kritik maç öncesinde Başkan Serkan Çayır'ın girişimleriyle futbolcu aylıkları, peşinatlar ve maçbaşları ödendi.

MORALLER YÜKSEK

21 Kasım Pazar günü Batman Yenişehir Stadyumu'nda oynanacak Batman Petrolspor maçı öncesinde Kulüp Başkanı Serkan Çayır, futbolcuların tüm maçbaşı alacaklarını, peşinatlarını ve aylıklarını banka hesaplarına yatırdı.

BORÇ KALMADI

Bugün itibariyle futbolcularımıza peşinat ve prim borcumuz kalmadığı öğrenilirken, peşinatların yatırılması ardından futbolcuların moralleri yükseldi.