Başkan Selmanoğlu'ndan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Tanıtım ve Medya Başkanı Sencer Selmanoğlu sosyal medya hesabından '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü' anlamlı bir mesajla kutladı.

Başkan Selmanoğlu'ndan Gazeteciler Günü Mesajı

Basına ve basınımızın kıymetli emekçilerine her platformda kıymetle önem veren Selmanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; "Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmak, başta basın camiasının olmak üzere hepimizin önceliği olmalıdır. 

Farklı görüş ve düşünceleri nesnesel bir şekilde ortaya koyan tarafsız bir basının, toplumun bilinçlenmesinde dolayısıyla da barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük payı vardır. 

Toplumsal gelişmemizde, demokrasimizin sağlıklı işlemesinde hayati bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarımızın, görevlerini çağdaş imkanlarla ve daha verimli şekilde yerine getirebilmelerine büyük önem vermeliyiz. Basın mensuplarının haklarının korunması ve çalışma şartlarının günün ihtiyaçlarına göre güncelleştirilmesi ve iyileştirilmesi toplum olarak önceliklerimiz arasında yer almalıdır. 

İletişimin hızla küreselleştiği günümüzde; "Basın mensuplarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girişinin yıl dönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, basın meslek ahlak ilkelerine bağlı, tarafsız, kamu yararını her şeyin üstünde tutan ve özel hayata saygılı bir anlayışla çalışmalarını sürdüren bütün basın mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.