Başkan Işıkver'den Sivrice, Maden ve Ağın müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MYK Üyesi Alper Erdem ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığını ziyaret ederek Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut ile bir araya geldiler.

Başkan Işıkver'den Sivrice, Maden ve Ağın müjdesi

Ziyarette Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve MYK Üyesi Alper Erdem, Başkan Bulut’tan Maden TOKİ Sosyal Konutlarının ve Sivrice 2.Etap TOKİ Konutlarının ihaleye çıkma süreci ile ilgili bilgiler aldılar. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'in, ciddi emek ve gayret sarfettikleri bu önemli konularda olumlu sonuca ulaştıkları müjdesini TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan aldılar.

Başkan Işıkver'den Sivrice, Maden ve Ağın müjdesi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ağustos ayı içerisinde hem Sivrice hem de Maden İlçesindeki TOKİ Konutları ihalelerinin yapılacağının müjdesini verdi. Ayrıca Başkan Bulut, Ağın ilçesinde de önümüzdeki aylarda TOKİ Konut Projesi ile ilgili çalışma başlatacaklarının da müjdesini verdi.

Başkan Işıkver'den Sivrice, Maden ve Ağın müjdesi

Gelinen bu olumlu noktada Elazığ kamuoyu ile müjdeyi paylaşan MHP Elazığ İl Başkanı Işıkver, “Sürecin bu şekilde olumlu sonuçlanmasında destekleri olan AK Parti Elazığ Milletvekili Sayın Metin Bulut’a, üstün gayretleri sebebiyle MHP Sivrice, Maden ve Ağın Belediye Başkanlarımıza, Elazığımıza her zaman değer veren, taleplerimizin gerçekleşmesi adına  her konuda elini taşın altına koyan TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut'a şahsım, partim ve şehrim adına teşekkürlerimi sunuyor, kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.