Başkan Dumandağ konsey üyeliğine yeniden seçildi!

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda Elazığ Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyeliğine yeniden seçildi.

Başkan Dumandağ konsey üyeliğine yeniden seçildi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulunun ikinci gününde açılış konuşmaları, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan genel kurul, Oda ve Borsa delegelerinin oy kullanması, bütçe tasarısının görüşülmesi, TOBB komisyonlarının ve TOBB Başkanının seçimi ile devam etti. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oybirliği ile Başkanlığa yeniden seçildi.

Başkan Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulunda TOBB Borsalar Konseyine tekrar seçilerek uzun yıllardır sürdürdüğü konsey üyeliğini devam ettirdi.

Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Dumandağ, “Ancak bize düşen, camia olarak yekvücut şekilde bu zorlukların üstesinden gelecek azmi ve dirayeti göstererek; sektörel, bölgesel ve ulusal çözümler üretmektir. 113 Ticaret Borsası’nın katılımıyla gerçekleştirilen 30 üyeli Ticaret Borsaları Konseyine seçilmem hususunda desteklerini esirgemeyen başta Borsa başkanlarımız olmak üzere tüm TOBB camiasına ve birlikte çalışma fırsatı sunan Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Başkan Dumandağ konsey üyeliğine yeniden seçildi!

Öte yandan Mehmet Ali Dumadağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Meclis Üyesi Ekrem Sis ve Genel Sekreter Murat Çiçek Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu (BEDK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Dumandağ; “Hem İlimiz hemde ülkemiz için önemli bir değer olan hocamız Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Dumandağ konsey üyeliğine yeniden seçildi!

Başkan Dumandağ ve yönetimi ayrıca Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı Makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dumandağ, “Ülkemiz için çok önemli hizmetlerde bulunan Hemşerimiz Sayın Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Dumandağ konsey üyeliğine yeniden seçildi!