Bakan Adil Karaismailoğlu, Elazığ'a Geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında perşembe günü Elazığ'a gelecek. Bakan Karaismailoğlu'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, MKYK üyeleri ve bölge milletvekilleri de eşlik edecek.

Bakan Adil Karaismailoğlu, Elazığ'a Geliyor!

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının üyelerinin seferber edildiği "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının bu haftaki adresi Elazığ olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, MKYK Üyeleri ve bölge milletvekilleri 29 Eylül Perşembe günü Elazığ’a gelecek.

Milletle iç içe olma ve vatandaşla birebir temasın amaçlandığı programla halkın talepleri, sahadaki eksiklikler ve temel sorunların tespiti amaçlanıyor.

Genel Merkez tarafından 2023 hedefleri doğrultusunda düzenlenen şehir buluşmalarıyla, Elazığ’a gelecek heyetin teşkilat mensupları başta olmak üzere, STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile buluşması bekleniyor.