Ak Partili vekillerden art arda destek paylaşımları

Elazığ'da bugün yaşanan şiddetli yağmur ve dolunun ardından meydana gelen sel felaketlerinin ardından AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık'tan destek paylaşımları yapıldı.

Ak Partili vekillerden art arda destek paylaşımları

Milletvekili Zülfü Demirbağ “Mağduriyetlerin Giderilmesi Sağlanacaktır”

Elazığ’da bugün yaşanan şiddetli yağmur ve dolunun ardından Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Milletvekili Demirbağ, “Mağduriyetlerin giderilmesi sağlanacaktır” dedi.

Bugün yaşanan sel felaketi sonrasında Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ konuyla ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Demirbağ, “Bir daha yaşanmaması temennisiyle bugünkü yağış sonrası oluşan selden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devlet olarak kurumlarımız tarafından hasar tespit çalışmaları yapılarak mağduriyetlerin giderilmesi sağlanacaktır” ifadelerin kaydetti.

Milletvekili Sermin Balık “Devletimiz Tüm Vatandaşlarımızın Yanında Olacaktır”

Elazığ’da bugün yaşanan şiddetli yağmur ve dolunun ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bugün yaşanan sel felaketi sonrasında AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık konuyla ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Balık, “Şehrimizde bugün kuvvetli yağmur ve dolu yağışı sonrası oluşan selden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan afet sonrası hasar tespit çalışmaları yapılarak, devletimiz tüm vatandaşlarımızın dün olduğu gibi bugün de daima yanında olacaktır” diye kaydetti.