Ahmet Yürük AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan İş İnsanı Ahmet Yürük il başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ahmet Yürük AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Ahmet Yürük, İl başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ahmet Yürük AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Ahmet Yürük, aday olup milletvekili olması halinde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Aday Adayı Ahmet Yürük, 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinden AK Parti’nin başarıyla çıkacağına inandıklarını söyleyerek:

“Kırsal alanların ihtimal ettiği kültürel sosyal ve demografi, ekonomik çeşitliliğinin yeniden değerlendirilmesi gerekir. Bu ülkemizin de ayrıca kendi içinde özel bir problemidir. Tarımın yeniden yapılandırılması Elazığ için çok daha önemlidir. Pazarlama ve kalite yaratmak zorundayız. Biz onun için üretirsek sattığımızda da kendi memleketimiz için istihdamı sağlamak adına bu ürünlerin pazarlama ve sermaye kaynaklarının yeterliliğine çaba sarf etmeliyiz. Bir vesile bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkışı ve 50+1’in çok üstünde alacağını sizlere müjdelemek istiyorum. Emin olun bu ümmetin çocukları yapılan çalışmaları ayakta alkışlıyor. İstikbalin gür sesi bizim sesimiz olacaktır. Hem milletvekili seçim sayısında 5-0 hem de Cumhurbaşkanımızın yeniden gelecek 100 yılın lideri olarak devam ettireceğiz.” Dedi.

Ahmet Yürük AK Parti'den aday adaylığını açıkladı