21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

Elazığ'da 21 farklı Sivil Toplum Kuruluşu bir araya gelerek LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması Elazığ' programı düzenledi.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

Elazığ’da 21 Sivil Toplum Kuruluşu’nun birleşimiyle LGBT’ye karşı “Büyük Aile Buluşması” programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, dernek başkanları ve üyeleri başta olmak kalabalık bir topluluk katıldı. Program Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

BAHŞİ: “KÜRESEL OYUNA DUR DEMEK İÇİN BURADAYIZ”

Programın amacından bahseden  Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, küresel oyunlara dur demek için meydanlarda olduklarını belirtti. Bahşi, “Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik LGBT propaganda ve dayatmasına dur denilmesi için bir araya geldik. Rehavetin farkında mıyız, LGBT propaganda ve dayatması her yerde. Dijital platformlarda eşcinsellik yapılmayan içerik neredeyse yok. Sosyal medyada LGBT içerikleri teşvik ediliyor. Bizlerin aile hassasiyet sansürleniyor, sanat dünyasında spor dünyasında eş cinsellik propagandası üzerinden prim yapanlardan geçilmiyor. İnsanın tabiatını aile düzeninden bozmaya yönelik bu küresel oyuna ve dayatmalara dur demek için buradayız” dedi.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

AKSUOĞLU: “SESSİZ DURMAMIZ VE MÜCADELE ETMEMEMİZ DÜŞÜNÜLEMEZ”

STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, STK platform olarak Şehrimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti. Aksuoğlu, “Şehrimizi ve toplumumuz ilgilendiren her konuda her alanda projeci bir yaklaşımla ile mücadele etmekteyiz. Bu mücadelemiz şehrimizin aziz insanlarımızın hak ettiği noktaya ulaşana kadar devam ettireceğiz. Toplumuzu derinden etkileyen, insani yaklaşım kalitemizi ve geleceğimizi sarsacak Türk İslam kültürüne zarar verecek bu olay karşısında sessiz durmamız ve mücadele etmememiz düşünülemez” ifadelerini kullandı.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

KARA: “LGBT İNSAN NESLİNİN HARABINA NEDEN OLACAK BİR EYLEM”

Eğitime Destek Platformu Elazığ Temsilcisi Şahin Kara, insanlığının nesline engel olan bir hareket karşı çıkmak için bir araya geldiklerini kaydetti. Kara, “Bir amacımız ve bir derdimiz var. İnsanlığın neslini, neslin devamını engel olan, neslin devamının karşısında duran bir harekete karşı çıkmak için buradayız, Allah’ın kitabında lanetlediği bir harekete karşı buradayız. İnsanın birinci görevi neslin devamını sağlamaktır ama LGBT dediğimiz bütün dünyada demokratik insan hakları adı altında insanlara yutturulmaya çalışan insan neslinin harabına neden olacak bir eylemin karşısında durmak için buradayız” şeklinde konuştu.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

ERYILMAZ: “ŞER ŞEBEKESİNE KARŞI HAYIR DEMEK İÇİN BU MEYDANDAYIZ”

ELHAK Platformu Üyesi Ersin Eryılmaz, Küresel bir ifsat projesine karşı bir duruş sergilemek için toplandıklarını ifade etti. Eryılmaz, “Bugün küresel bir ifsat projesine karşı bir duruş sergilemek üzere bu meydanda toplanmış bulunuyoruz. Yüce rabbimizin Bakara Suresi’nde bildirdiği üzere iş başına geçince yeryüzünde fesat çıkarmaya ekini ve nesli yok etmeye çalışan şer şebekesine karşı hayır demek için bu meydandayız” dedi.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

ZENGİN: “LGBT ŞEYTANİ KÜRESEL BİR PROJEDİR”

ELHAK Platformu Dönem Sözcüsü Erdal Zengin, Dünyada LGBT eğilimli sapkın zihniyetin aile kuruma karşı yürüttüğü kampanyalar ve baskıcı kuşatmalar aile temelini sarsmakta olduğunun altını çizdi. Zengin, “Evlilik dışı ilişkilerin, nikahsız birlikteliklerin normalleştirildiği ahlaksız bir sürecin son aşaması olan bu azgınlık insan fıtratını yok sayan insanlığı yok oluşa sürükleyen şeytani küresel bir projedir. Tüm dünya genelinde LGBT eğilimli sapkın zihniyetin aile kurumuna karşı yürüttüğü kampanyalar ve baskıcı kuşatmalar aile kurumunu temelinden sarsmaktadır” dedi.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!

Program Molla Hacı Topaloğlu’nun duası ile sona erdi.

21 Sivil Toplum Kuruluşu'ndan LGBT'ye sert tepki!