Yolu yapılmayan kadın Muhtar'dan oturma eylemi!

Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, Elazığ Belediyesi'nin mahalle içerisinden gelen yolda asfaltlama çalışması yapmaması üzerine yolda oturma eylemi yaptı, yolu trafiğe kapattı. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yolu yapılmayan kadın Muhtar'dan oturma eylemi!

Türkiye’nin en genç muhtarı ve Elazığ merkez mahallerinin tek kadın muhtarı olan Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, mahallelerinden geçen yolda oturma eylemi yaparak Elazığ Belediyesi’ni protesto etti.

Muhtar Gündoğan, Elazığ Belediyesi’nin yolun tamamında asfaltlama çalışması yapmasını isteyerek, "hepimiz seçilmiş insanlarız. Herkes görevini düzgün, dürüst yapacak. Ekibi çekecekmiş, gelsin çeksin bakalım. Buraya asfalt dökülüne kadar buradan kalkmıyorum.” dedi.

"MUHTAR GÜNDOĞAN'IN SÖYLEDİĞİ YERLER YAPILACAK!"

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Turgut ise, bayram öncesinde mahalle muhtarıyla görüştüğünü, yolları asfalt çalışmalarını yapacaklarını söylediğini aktardı. Turgut, bugün yolların yama için giden firmanın diğer yolların yapılması için engel olduğunu, durumun kendine iletilmesi sonrasında muhtarın söylediği yerin yapıldığını bugün ve yarın çalışmaların devam edeceğini söyledi.