KKTC Elazığ Derneği minik Kerem Ali'ye nefes olmaya devam ediyor

Elazığ'da SMA TİP-1 Ölümcül Kas Hastalığı tedavisi gören minik Kerem Ali Yıldırım için sefer olan KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gerçekleştirdiği çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

KKTC Elazığ Derneği minik Kerem Ali'ye nefes olmaya devam ediyor

Elazığ'da yaklaşık 5 ay önce SMA Tip-1 Ölümcül Kas Hastalığı teşhisi koyulan ve tedavisine halen Fırat Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımda devam eden minik Kerem Ali Yıldırım için gönüllüler var gücüyle çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Kerem Ali Yıldırım'ın hastalığından haberdar olur olmaz çalışmalarını hızlıca başlatan KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Kerem Ali Yıldırım için seferber oldu. Dernek Başkanı Yunus Ataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri öncülüğünde toplanan yardımlar Kerem Ali Yıldırım için adeta nefes oldu.

KKTC Elazığ Derneği minik Kerem Ali'ye nefes olmaya devam ediyor

Dün Kerem Ali Yıldırım'a ait #keremaliyenefesol instagram hesabından canlı olarak düzenlenen yardım kampanyasına katılan KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Basın ve Medya Sorumlusu Fatih Baygeldi'nin vermiş olduğu haber, canlı yayını izleyenleri sevince boğdu.

"YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN"

Baygeldi yayında, "KKTC'de Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Kerem Ali Yıldırım için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Daha öncede yardımlarımız olmuştu yine bugün 16 bin TL gibi bir rakamı ilgili valilik hesabına gönderdik. Başkanımız Yunus Ataş ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Allah razı olsun" dedi.

KKTC Elazığ Derneği minik Kerem Ali'ye nefes olmaya devam ediyor

"MİNİK YAVRUMUZ KEREM ALİ YILDIRIM'I YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Başkan Yunus Ataş, "Bizler KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği olarak minik yavrumuz Kerem Ali Yıldırım'ı yalnız bırakmayacağız. Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte minik kardeşimiz için adeta seferber olmuş durumdayız. İlerleyen günlerde dernek olarak Kerem Ali kardeşimize Yönetim Kurulu Üyelerimizin yeni sürprizleri olacak" dedi.

KKTC Elazığ Derneği minik Kerem Ali'ye nefes olmaya devam ediyor

"MİNİK YAVRUMUZ KEREM ALİ YILDIRIM'I EL BİRLİĞİ İLE TEDAVİSİ İÇİN DUBAİ'YE GÖNDERECEĞİZ İNŞALLAH"

Başkan Ataş sözlerine şöyle devam etti, "Hemşehrilerimiz merhametlidir, yardımseverdir, sonuçta bu hastalık da Allah'tan gelen bir hastalık, bir ailenin tek başına üstesinden gelebileceği bir hastalık değil, meblağı yüksek bir hastalık, minik kardeşimizden haberdar olduğumuz ilk günden itibaren KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği olarak çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Sağolsun Yönetim Kurulu Üyelerimiz konuya duyarsız kalmadı. Hepsi minik kardeşimiz için gövdesini taşın altına koydular. El birliği ve Allah'ın izni ile minik kardeşimizi Dubai'ye tedaviye gönderecez. Yüce rabbimiz öncelikle anne ve babasına sabırlar tüm gönüllülere de yardım etsin inşallah" ifadelerini kullandı.