Karakoçan'da YRP'li Arslan rüzgarı!

Karakoçan'da yerel seçimlerin heyecanı dorukta. Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Karakoçan Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Nurettin Arslan, ilçenin geleceği için önemli projelerle ve liyakatli kadrolarıyla seçmenlerin karşısına çıkıyor.

Karakoçan'da YRP'li Arslan rüzgarı!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karakoçan Belediye Başkan Adayı Nurettin Arslan'ın seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Halkın nabzını tutan ve ihtiyaçları belirleyen YRP Karakoçan Belediye Başkan Adayı Arslan, Karakoçan'ın gelişimi için kapsamlı bir yol haritası sunuyor. Liyakat ilkesine dayalı kadrolarla belediyenin yönetileceğini belirten Arslan, şeffaf ve adaletli bir yönetim anlayışıyla ilçenin geleceğine odaklanıyor.

Karakoçanlılar, YRP Başkan Adayı Arslan'ın ahlaklı belediyecilik anlayışını takdirle karşılıyor. Mahalle sakinlerinden Ayşe Çalışkan, "Nurettin Arslan, liyakatli ve ahlaklı kadrolarıyla Karakoçan'a yeni bir soluk getirecek. Kendisi dürüst ve şeffaf bir yönetim vaat ediyor. Daha öncede Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüştü. Hatta o dönem belediye hizmet binasının yapılması, konferans, tiyatro ve sinema salonlarının yapılması, Karakoçan Devlet Hastanesinin ilçeye kazandırılmasında büyük emeği olmuştu." şeklinde konuştu.

Benzer şekilde, emekli öğretmen Ali Beyaz da, "Arslan'ın belediyecilik anlayışı bizi umutlandırıyor. İlçemiz için liyakatli ve ahlaklı bir yönetim önemli, kendisi daha öncede ilçede başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçirmişti. İlçenin kanalizasyon içme suyu şebekesi, imar konusunda ve belediye araç filosunun genişletilmesinde, Karakoçan Meslek Yüksekokulu'nun ilçeye getirilmesinde büyük emekler ortaya koymuştu. Gençlik Merkezi, kapalı spor kompleksi gibi hizmetleri ilçeye kazandırmıştı." dedi.

Arslan'ın vatandaşlar üzerindeki olumlu etkisi, vizyoner projeleri ve liyakatli kadrolarıyla, seçim atmosferine de olumlu yansıyor. Karakoçanlılar, Arslan'ın liderliğindeki belediyenin ilçenin kalkınması ve refahı için önemli bir fırsat olduğuna inanıyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Arslan'a olan destek giderek artıyor ve ilçenin geleceği için umut dolu bir hava oluşturuyor. Ayrıca ilçede DEM partisi ile yaşanan siyasi rekabet seçmenler arasında merak konusu oluyor.