Göstermelik alt yapı çalışması!

Elazığ Belediyesi'nin vizyon projelerinin üzerinde lanse ettiği yağmurlama alt yapı çalışması sağanak yağışlara dayanamadı.

Göstermelik alt yapı çalışması!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın siyasi hayatıma mal olsa dahi Elazığ'ın içme ve yağmurlama alt yapı sistemini yenileyeceğim sözü üzerine Elazığ Belediyesi'nin harekete geçerek şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı içme suyu ve yağmurlama alt yapı projesi yağan sağanak yağışlar sonrası da test edilmiş oldu.

Göstermelik alt yapı çalışması!

Whatsapp ihbar hattımıza gelen görüntülerde yağmurlama alt yapısının yeni yapıldığı mahallelerden biri olan Ataşehir Mahallesi'nin hemen hemen her sokağı göle dönerken yapılan yağmurlama alt yapı projesi ise sınıfta kaldı.

Göstermelik alt yapı çalışması!

Fotoğrafları gören çoğu vatandaş, "Eğer yapılan alt yapı projesi buysa yazıklar olsun. Bu mazgallar daha yeni buralara konuldu. Sanki göstermelik mazgal koymuşlar, hiçbir işe yaramıyor. Sokaklar hala gölet gibi, yolda yürüyemiyoruz." Şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Göstermelik alt yapı çalışması!

Başka bir vatandaş ise, "Hacı Sadrettin Efendi Bulvarı hariç Ataşehir Mahallesi'nin neredeyse her sokağın durumu bu şekilde. Biz de seviniyorduk artık yağmur yağdığında bu nahoş görüntüleri bir daha görmeyecez diye. Başka mahalleleri anlarım ama bu mahallede daha yeni yağmurlama alt yapı çalışmaları yapıldı. Mazgallar yeni değişti. Böyle bir görüntünün olması imkansız gibi, göstermelik alt yapı mı yaptılar?" İfadelerini kullandı.

Göstermelik alt yapı çalışması!