Gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor. 

Gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor!

Başkan Adayı Duran, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti. Başkan Adayı Duran, ‘’İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tayyib Özer ve kurum çalışanlarını ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor!
 

İZZETPAŞA VAKFI ZİYARETİ 

Vakı ziyaretinin ardından İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Duran, ‘’Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim’’ dedi.

Gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor!

ATAŞEHİR’DE ESNAFLARDAN DURAN’A YOĞUN İLGİ 

Ataşehir mahallesinde faaliyet gösteren işletmeleri de ziyaret eden Başkan Adayı Duran, şöyle konuştu: ‘’İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte, Ataşehir Mahallemiz üzerinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diledik, hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim.’’

Gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor!