Erol Hoca'nın hızına yetişilmiyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Cuma günü geldiği Elazığ'da bir yandan kurum müdürleri ile bir yandan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek yoğun bir şekilde toplumun farklı kesimleri ile bir araya geldi. Aralıksız ve yoğun bir çalışma programı uygulayan Milletvekili Keleş çalışma hızına yetişilmiyor dedirtti.

Erol Hoca'nın hızına yetişilmiyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ programları kapsamında ilk olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Av. Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. Daha sonra İl Protokolü ile Teknova Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi alanında incelemelerde bulun Milletvekili Keleş, İl Sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık Müdürlüğü bürokratları ile şehrin sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları değerlendirmesinin ardından kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri ile bir araya gelerek şehrimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erol hocanın hızına yetişilmiyor!

Elazığ Milletvekili Keleş, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında ise Sivriceliler Derneği, Tüm Emekliler Derneği, Elazığ Muhtarlar Derneği, Elazığ Muhtarlar Dayanış Derneği ve Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret etti.

Erol hocanın hızına yetişilmiyor!

Elazığ'da bir AVM'de Elazığ Mavi Işık Otizm Derneği ve Mavi Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Elazığ Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi”nin açılış programına katılan Milletvekili Keleş, sergiyi tek tek gezerek hemşehrileriyle sohbet etti.

Erol hocanın hızına yetişilmiyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, pazar günü ise saat 13-17.00 saatleri arasında AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda vatandaşlar ile buluşacak.