Elazığ Cumhuriyet Ortaokulu'nda turnuva coşkusu!

İlimizin önemli eğitim kurumlarından olan Cumhuriyet Ortaokulu'nda sosyal etkinlikler devam ediyor.

Elazığ Cumhuriyet Ortaokulu'nda turnuva coşkusu!

Eğitim alanında önemli başarılara imza atan Cumhuriyet Ortaokulu, sosyal etkinliklerle de kendinden söz ettiriyor. Her yıl düzenli olarak düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası bu yılda başladı. 5-6-7-8 sınıfların katılacağı turnuvada 27 takım mücadele edecek. Turnuvada dereceye girecek sınıflara çeşitli ödüller verilecek.

Elazığ Cumhuriyet Ortaokulu'nda 'Futbol Turnuvası' coşkusu

Futbol turnuvası hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut Beytekin, her yıl düzenlenen futbol turnuvası öğrenciler arasında çok heyecan ve ilgiyle takip edildiğini ifade ederek okullarında tüm spor branşlarına önem verdiklerini ifade etti.

Elazığ Cumhuriyet Ortaokulu'nda 'Futbol Turnuvası' coşkusu

Futbol Turnuvası Koordinatörü Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erhan Takmaz’da, Tüm sınıflara yapacakları maçlarda başarılar dileyerek okul olarak tek amaçlarının sağlıklı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Elazığ Cumhuriyet Ortaokulu'nda 'Futbol Turnuvası' coşkusu

“OKULUMUZ SPOR ALANINDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR”

Öğrencilerin eğitimin yanında sporla da iç içe olması gerektiğini ifade eden Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mahmut Karadağ, “Okulumuzda öğrencilerimizin eğitim alanında gelişmesi için öğretmenlerimiz elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Başarılı öğrenciler yetiştirmek için eğitimin yanında sosyal etkinliklerde çok önemlidir. Bizlerde okul olarak birçok sosyal etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Okumuzda yüzme, atletizm ve birçok spor dalında ilimizde ve bölgemizde öğrencilerimiz çok önemli dereceler kazanıyorlar. Bu öğrencilerimizi tebrik etmek istiyorum. Bizler, okul olarak her zaman öğrencilerimizin destekçisiyiz. Bu yılda sınıflar arası futbol turnuvamızı gerçekleştiriyoruz. Turnuvada emeği gecen öğretmenlerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.