CHP heyetinden Başkan Alan'a ziyaret

Elazığ'da yerel seçim kampanyalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

CHP heyetinden Başkan Alan'a ziyaret

Coşkun Çağlar Duran, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ile Buluştu

Elazığ'da yerel seçim kampanyalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti. Ziyarete CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ve CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Baş da katıldı.

İdris Alan: "Duran, Elazığ İçin Önemli Bir Misyon Üstlenmiş Durumda"

Ziyaret kapsamında Başkan Alan'a Elazığ ile ilgili projelerini ve düşüncelerini aktaran Duran, yerel ekonomiyi canlandırma ve kalkındırma hedeflerini paylaştı. Başkan Alan, CHP heyetini ağırlamanın memnuniyetini dile getirerek, Av. Coşkun Çağlar Duran'ı mesleki ve siyasi faaliyetlerinden tanıdıklarını ifade etti.

Duran: "Elazığ İçin Ortak Akıl ve İşbirliği Önemli"

Av. Coşkun Çağlar Duran ise nazik davetleri için teşekkür ederek, Elazığ için ortak aklın önemine vurgu yaptı. Projeleri ve hedefleri hakkında bilgi veren Duran, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek Elazığ'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi amaçladığını belirtti.

Başkan Alan, Belediye Başkanlarından Beklentileri İçeren Dosyayı Sundu

Ziyaretin sonunda Başkan Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın beklentilerini içeren dosyayı Av. Coşkun Çağlar Duran'a takdim etti. Başkan Duran, dosyayı titizlikle inceleyerek yerel seçim kampanyası sürecinde Elazığ'ın sorunlarına daha etkin çözümler üretme sözü verdi.