Bu fırsat kaçmaz! Sadece takipçilerimize özel

Elazığ'da uzun yıllardır saç ekimi konusunda hizmet veren Aytekin Dağdelen Saç Ekim Merkezi, Elazığ Online İnternet Haber Sitesi takipçilerini sevindirecek bir kampanya başlatıyor. Haber sitesi okuyucularına özel olarak sunulan bu indirim, saç ekimi işlemine ilgi duyanların dikkatini çekiyor.

Bu fırsat kaçmaz! Sadece takipçilerimize özel

Saç ekimi uzmanı Aytekin Dağdelen, yaptığı açıklamada, "Elazığ'ın en çok takip edilen Elazığ haber sitesi Elazığ Online'nin değerli okuyucularına teşekkür etmek ve saç ekimi alanında kendilerine destek olmak amacıyla bu özel indirimi sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Saç ekimi, kişilerin yaşam kalitesini artıran ve özgüvenlerini yeniden kazanmalarını sağlayan bir estetik cerrahi yöntemdir. Biz de uzman ekibimizle, en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz." dedi.

Elazığ Online İnternet Haber Sitesi takipçileri, Aytekin Dağdelen Saç Ekim Merkezi'nde gerçekleştirilecek saç ekimi işlemlerinde özel olarak %20 indirimden faydalanabilecekler. Bu fırsatı kaçırmamak için ise Aytekin Dağdelen Saç Ekim Merkezi'nin iletişim bilgilerinden randevu alabilirler.

Saç ekimi konusunda uzmanlaşmış ve güvenilir bir adres arayanlar için Aytekin Dağdelen Saç Ekim Merkezi, Elazığ Online İnternet Haber Sitesi takipçilerine özel indirimle saç ekimi yapmak isteyenleri bekliyor.

Tek yapmanız gereken 0541 442 77 56 no'lu Whatsapp hattından Elazığ Online takipçi kodu talep edip görüşme sağlamanız.