Bu duruşu Madenliler beğenmedi!

AK Parti'den daha önce Belediye Başkanı adayı gösterilmeyince 'bir daha AK Parti'ye geçmek bana haram olsun' diyen AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan'ın bugün milletvekillerinin yanında el pençe durmasına Madenlilerden büyük tepki geldi.

Bu duruşu Madenliler beğenmedi!

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Elazığ AK Parti Milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı bugün Maden ilçesinde düzenlenen mitinge katıldılar.

Miting sırasında AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan’ın platformda duruşu Maden ilçesinde günün konusu oldu.

Önceki yerel seçimlerinde aday gösterilmeyince AK Parti’den istifa eden ve bir daha AK Parti’ye geçmek bana haram olsun diyen AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan’ın milletvekilleri kürsüde konuşurken el pençe durması Madenlilerin tepkisine neden oldu.

Bu duruşu Madenliler beğenmedi!

Madenli vatandaşlar, "biz belediye başkanından bir belediye başkanına yakışır duruş ve tavır beklerdik, milletvekillerinin önünde el pençe duran bir belediye başkanı adayı bizim hakkımızı nasıl savunanacak. Madem’in içinde bulunduğu sorunlar artarak devam ederken, Maden’e yapılması beklenen hizmetler yapılmazken bu şekilde duran bir belediye başkanı bizim hakkımızı savunamaz, ilçemize hizmet edemez dediler."