Ali Tekataş: 'Elazığ herşeyin en iyisine layık'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tekataş, Kuyumcular Çarşısında Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu.

Ali Tekataş: 'Elazığ herşeyin en iyisine layık'

Elazığ'ın Geleceği İçin Esnaf İle Saha Ziyareti

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tekataş, kuyumcular çarşısındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, şehirdeki talep ve sorunları dinledi.

Kuyumcular Odası Başkanı İle İstişare Toplantısı

Aday Adayı Tekataş, ziyareti sırasında Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'yı da ziyaret etti. Başkan Çakmakçı ile yapılan görüşmede, kuyumcu esnafının karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Ali Tekataş: 'Elazığ herşeyin en iyisine layık'

Elazığ'ı Daha Yaşanabilir Hale Getirmek İçin Kararlılık

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Tekataş, Elazığ'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti. 20 yıllık belediyecilik tecrübesiyle şehrin tüm belediyecilik problemlerini görebildiğini ifade eden Tekataş, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak için projeler geliştireceklerini söyledi.

İnsanların Mutlu Olacağı Bir Elazığ İçin Söz Veriyor

Tekataş, açıklamalarında, "Bu şehrin insanları her şeyin en iyisini hak ediyor. Allah'ın izniyle Elazığ'ı Türkiye'nin yaşanılabilir en güzel kenti yapacağız. İnsanlarımız bu şehirde yaşadıkları için mutlu olacaklar" dedi. Ayrıca, doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle ve güneyiyle Elazığ'ın tüm bölgelerini kucaklamayı amaçladıklarını vurgulayarak, şehir sakinlerinin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Ali Tekataş: 'Elazığ herşeyin en iyisine layık'