Adaylık sürecinin en çok tartışılan ismi Elazığ'da

AK Parti'de Elazığ Belediye Başkan adaylığı sürecinin en çok konuşulan isimlerin başında gelen Lokman Ertürk Elazığ'a geldi.

Adaylık sürecinin en çok tartışılan ismi Elazığ'da

31 Mart yerel seçim sürecinde Elazığ Belediye Başkan adaylığı belirleme sürecinde ismi en çok konuşulan isimlerin başında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk bugün Elazığ’a geldi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile görüştü.

Sosyal medyada bir paylaşım yapan Lokman Ertürk şunları ifade etti: “AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na samimi dostlukları ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Şahin Başkanımız 5 yılda sayısız eserler kazandırmış, şehrimizi adete şaha kaldırmış, yürekten kutluyorum. AK Parti Elazığ’da tarih yazmaya devam edecek, Türkiye Yüzyılında emin adımlarla yürüyecek…” ifadelerini kullandı.

Adaylık sürecinin en çok tartışılan ismi Elazığ'da

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk,  belediye başkan adaylığı belirleme sürecindeki etkisinden dolayı ismi yoğun bir şekilde gündeme gelmişti.